This coming Friday, October 11th, the students will be following an altered schedule for the Homecoming Assembly. The table below will be their class schedule for the day:

Period 1 7:30 - 8:07 37 min
Period 2 8:12 - 8:49 37 min
Period 3 8:54 - 9:31 37 min
Period 4 9:36 - 10:13 37 min
Lunch A 10:13 - 10:43 30 min
Period 5 10:48 - 11:25 37 min
Period 5 10:18 - 10:55 37 min
Lunch B 10:55 - 11:25 30 min
Period 6 11:30 - 12:07 37 min
Period 7 12:12 - 12:50 38 min
Assembly 1:00 - 2:20 80 min